Koffiepiraat

Alle merken koffiecapsules

Producten 1-18 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Alle merken koffiecapsules

Soorten koffiecapsules

Bij Koffiepiraat verkopen we verschillende soorten koffie capsules voor een Nespresso-apparaat. De merken die we onder andere verkopen zijn Mocambo, Jones Brothers en LavAzza.

Een koffiecapsule is een kleine aluminium of plastic container waarin versgemalen koffie zit. De koffie in deze capsules is lang houdbaar en kunnen worden gebruikt in jouw Nespresso-apparaat! Verwar koffiecapsules niet met koffiepads. Dit zijn papieren filtertjes met koffie of een andere warme drank van de merken Illy en Senseo.

Mocambo

Deze koffie wordt al meer dan 30 jaar in Duitsland geroosterd. Er zijn 5 factoren die de koffie van Mocambo zo succesvol maken: kwaliteit, versheid, communicatie, traditie en passie. Het proces van het maken van de koffiebonen wordt zeer zorgvuldig gevolgd en alleen de hoogste kwaliteit aan producten wordt gebruikt. Mocambo hecht veel waarde aan de beste kwaliteit koffiebonen en focust daarbij ook op de essentiële aspecten. Dit zorgt voor goede en verantwoorde koffie!

Jones Brothers

Bij Jones Brothers geloven ze dat koffie het ritme van iedereen zijn of haar dag bepaalt. Koffie verbindt en omarmt met de wereld en met anderen en opent onze geest voor nieuwe smaak mogelijkheden. Bij Jones Brothers hebben ze geen smoesjes voor slechte koffie, want er is zoveel goede koffie op de wereld verkrijgbaar! Jones Brothers koopt alleen de hoogste kwaliteit aan koffiebonen sinds 2013 en gebruikt 100% Arabica-koffie. Geniet jij binnenkort van een eerlijke kop koffie van Jones Brothers?

LavAzza

Meer dan 120 jaar koffie-ervaring, dat is waar LavAzza voor staat. Een bedrijf dat wordt gezien met de hoogste standaards in duurzaamheid. LavAzza heeft een kwalitatief hoge productie van premium koffie en heeft hoge standaards op het gebied van sociale verantwoordelijkheid naar de wereld en iedereen die daar op leeft. Zaken doen vanuit het hart, waardoor de medewerkers een sterke basis vormen. LavAzza helpt de omgeving met de ontwikkeling van een beter leefklimaat en heeft tegelijkertijd oog voor het milieu, werkomstandigheden en leefomgeving. LavAzza staat voor gegarandeerd een goede en duurzame bak koffie!